Vandijk ontwerpt kijkt tussen de regels, houdt een spiegel voor en doorloopt zo samen met u het creatieve proces van concept tot eindresultaat. Ik werkte jarenlang als communicatieadviseur aan zowel bureau- als klantzijde. Een ervaring die ik meeneem in mijn aanpak en de gesprekken die ik voer. Mijn passie voor grafisch ontwerpen uit zich in krachtige en prachtige logo’s & huisstijlen/branding, websites, productlijnen en boekontwerpen. Vandijk ontwerpt zet de puntjes op de ij.

Ik visualiseer uw communicatieboodschap (offline en online) en help u bij het vaststellen van uw merkidentiteit en het grafisch vertalen van die identiteit naar een passende huisstijl en branding van uw merk of organisatie.  Dichtbij de klant leg ik doelgericht en nauwgezet de ziel van het bedrijf, de wens, bloot. Ik kijk, luister, stel de juiste vraag achter de vraag en weet een verhaal snel om te zetten naar tastbare voorbeelden en praktische oplossingen. Goede gesprekken inspireren mijn grafische hart tot ontwerpen die haarscherp uw boodschap verbeelden.

hoe kan ik u helpen?
Vandijk ontwerpt biedt een breed pakket diensten.

Gratis brainstorm!
Vandijk ontwerpt helpt u graag verder. Kennismaken kost niets. Ook een kort, maar krachtige brainstorm niet! 

visuele identiteit en huisstijl
grafisch ontwerp (flyers/posters, magazines, etc.)
art direction / conceptontwikkeling
communicatieadvies / brainstorms
webdesign
boekontwerp

opdrachtgevers
Vandijk ontwerpt helpt een breed scala aan opdrachtgevers hun verhaal helder te communiceren. Dat kan offline zijn, online of een mix van media. Ik besteed veel aandacht aan het proces en de samenwerking.

Klantenoverzicht vandijk ontwerpt

algemene voorwaarden
Vandijk ontwerpt heeft kleine lettertjes.

Op alle diensten en leveringen van vandijk ontwerpt zijn mijn algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze worden standaard bij offertes meegeleverd.

KvK: 56935137
BTW: NL001655746B81
BANK: NL38 TRIO 0777 8301 32